Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 51

Slutpris: 3 600 000 kr

Tollarevägen 51

2:a med hög standard, vackert burspråk, sjöutsikt och stor uteplats

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i populära Tollare. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, hög standard, vackert burspråk, sjöutsikt, vinterträdgård samt en stor och trevlig uteplats. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i flera garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffgrupp, tv-möbler och i det vackra burspråket finns plats för matbord.
Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Gråa skåpsluckor och bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll.
Bostaden har ett stort sovrum som rymmer större dubbelsäng, här finns gott om förvaring i garderober. Från sovrummet når man uteplatsen som ligger i ett härligt söderläge. Uteplatsen är generös med plats för bord och stolar, loungemöbler och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö. Vinterträdgården når man från vardagsrum/kök, här njuter man i en behaglig temperatur året om.

Stort och fräscht badrum med sandfärgat klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod samt kombinerad tvättmaskin med praktiskt arbetsbänk över och förvaring i skåp.

Bostaden håller genomgående hög materiell standard med målade tak och väggar, fönsterbänkar i natursten, enstavsparkett i ek och behaglig golvvärme.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet, ta sig över till Mårtens Holme samt äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 51, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad