Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollarevägen 51, 2tr

  • price tag icon 3 147 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 147 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Tollarevägen 51, 2tr

Yteffektiv och exklusiv 2rok med sjöutsikt!

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 2 rok i Tollare! Med närhet till natur och kommunikationer erbjuder detta boende något utöver det vanliga. Allt är genomtänkt och varenda kvadratmeter utnyttjad till max. Ljusa och moderna materialval gör detta till ett boende att trivas i.

Optimal planlösning där där den sociala köksön binder samman kök och vardagsrum som utgör hjärtat i bostaden. Vardagsrummet har ett magiskt burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller matplats. Stilrent kök från Vedum och köksbänk i en vacker natursten. Från vardagsrummet tar man sig ut på den generösa inglasade balkongen där du njuter av soligt västerläge med sjöutsikt högt upp i huset. Rymligt sovrum med inbyggda garderober, badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme.

- Sjöutsikt
- Inglasad balkong
- Köksö
- Ljus och väldisponerad bostad
- Golvvärme i hela bostaden
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, frisörsalong, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet.

I Tollare finns en mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri och gym. I området finns omtyckta förskolor och skolor. Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Vid kajen finns det även solbrygga och båtplatser för gäster. Här finns även en Pontonbro över till Mårtensholme och strandpromenad mot Lännersta. Nere vid kajen finns även Kennys gelato och restaurang Bruket Tollare. Även SL buss till/från Tollare Torg finns.

Intresseanmälan
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollarevägen 51, 2tr, Kommande i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad