Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 49, 4 tr

Slutpris: 5 395 000 kr

Tollarevägen 49, 4 tr

Välkommen till denna 3:a om 85 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med sjöutsikt, stor balkong i söderläge och två sovrum då har ni hittat rätt!

Perfekt planerad familjebostad med två bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch och badkar, en trevlig balkong i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom har egen utgång till den väl tilltagna balkongen och även här njuter man av den slående utsikten.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar. Från de stora sociala ytorna tar man sig ut på balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Kan göras om till en 4 rok med ett sovrum där vardagsrummet är
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, frisör, närlivs, bageri/cafe, glassaffär Kennys Gelato och närkrogen Bruket
- 2 stora sovrum & 2 lyxiga badrum
- Garageplatser med laddstolpe finns

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 49, 4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad