Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 7, 7tr

  • price tag icon 7 598 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 600 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 122 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 598 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollareslingan 7, 7tr

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge!

Magisk 5:a på 7:e våningen i Tobin Properties exklusiva projekt med dubbla balkonger i sydvästläge! Här bor du med vackra materialval, magiskt burspråk och högt i tak.

*ACCEPTERAT PRIS*

- Balkong i sydvästläge med sjöutsikt
- Högt i tak och optimal planlösning
- Vackert burspråk och exklusiva materialval
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Ljus och väldisponerad bostad 50 meter från vattnet
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd

Perfekt planerad bostad med en känsla av lyx rakt igenom. Takhöjden tillsammans med stora fönster och burspråk ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med fin utsikt och många soltimmar. Exklusivt Vedumkök med en stor köksö, bänkskiva och stänkskydd i natursten, luckor i grått och integrerade vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har gott om plats för en stor härlig soffgrupp och matplats. Intill nås balkongen som skapar extra rymd i rummet och blir en förlängning av vardagsrummet.

Ett stort sovrum med fin utsikt och bra förvaring i tillhörande klädkammare. Tre barnrum eller potentiellt hemmakontor med plats för säng och förvaring och två härliga badrum med exklusiva materialval. Det ena med badkar och den andra med dusch. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsytor. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla.

Föreningen erbjuder två gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollareslingan 7, 7tr, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad