Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 5, 9/9 tr

5 750 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 982 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollareslingan 5, 9/9 tr

Magisk 3:a om 80 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Högst upp i huset!

Högst upp i huset finner du denna magiska 3:a om 80 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt med två stora balkonger om totalt 30 kvm. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad bostad med vackert burspråk och sjöutsikt, två balkonger som erbjuder både morgon och kvällssol, två sovrum och dubbla badrum då har ni hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch och badkar, 2 stora balkonger som löper längs hela lägenheten. Magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns även ett vackert burspråk. Master bedroom har trevlig utgång till en av balkongerna med slående utsikt.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man redan nu kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme eller äta på den trevliga restaurangen Bruket på kajen intill Kennys Gelato. Sommartid är det inte ovanligt att man ser grannar och boende promenera ner till badbryggan i badrock för ett dopp. I föreningen finns takterasser att nyttja på samma våningsplan.

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar. Från vardagsrummet tar man sig ut på en av balkongerna som bjuder in till sociala stunder runt grillen där man tillsammans kan njuta av solens sista strålar. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme.

Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

- Högst upp i huset, 9/9 trappor som gör att bostaden upplevs som tyst och lugn
- Vackert burspråk
- Två balkonger om totalt 30 kvm i två väderstreck som ger både morgon och kvällssol
- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal för fester och övernattning, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, frisör, närlivs, bageri, busshållplats och förskola
- Förråd finns till bostaden

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad