Till salu
Budgivning pågår

Tollare, Nacka

Tollareslingan 22, 9 tr

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 5 200 000 kr
5 395 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 834 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollareslingan 22, 9 tr

Vattenkontakten från bostaden är magisk. Ni måste uppleva bostaden på plats för att förstå känslan!

Unikt för denna bostad är det höga ljusa läget med havsutsikt mot Lännerstasundet med stora fönsterpartier. Bostaden har ingen insyn alls och ligger i ett fantastiskt hörnläge i fastigheten med sydostläge med sol från morgon till kväll.

Varmt välkomna till en av föreningens och områdets absoluta pärlor näst högst upp i huset med en spektakulär havsutsikt och vattenkontakt från hela vardagsrummet och köket. Här bor du i en väldisponerad bostad med påkostade materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Fri havsutsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Bostaden har ingen insyn alls
- Möblerbar balkong
- Social planlösning med stora fönsterpartier mot havsutsikten
- Bostaden är i ett väldigt fint skick
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, matbutik, Restaurang Bruket nere vid vattnet
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442) till Stan på ca 20 min

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen näst högst upp i huset med fri havsutsikt. Här finner ni en trevlig balkong som nås från vardagsrummet och vätter mot ett soligt söderläge.

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med stort trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och generöst badrum. Perfekt bostad både för paret och familjen.

Bostaden har även två sovrum där masterbedroom är väldigt generöst med plats för stor dubbelsäng och egen klädkammare, det mindre sovrummet har plats för säng och skrivbord. Båda sovrummen har fönster med havsutsikt mot Lännerstasundet. Här vaknar du med områdets vackraste utsikt.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tollareslingan 22, 9 tr, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad