Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 9 tr

3 395 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 491 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollareslingan 12, 9 tr

Optimalt planerad tvåa med sjöutsikt! Möjlig trea!

Denna bostad är en dröm för den som vill bo i harmoni med naturen utan att behöva kompromissa med modern och snygg design. När du kliver in i hallen möts du av en välkomnande atmosfär och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i vardagsrummet finner du hjärtat av bostaden, där köket och vardagsrummet flödar in i varandra för en öppen och social miljö.

Men det är inte bara inne i bostaden som du kan trivas, utan även på den stora och härliga balkongen i västläge med fantastisk utsikt över vattnet och naturen runt omkring. Här kan du njuta av de soligaste dagarna med dina vänner och familj, och även grilla en god måltid när andan faller på.

Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och annat möblemang, och förvaringsmöjligheterna är många med bra garderobsutrymme. Badrummet är stort och rymligt med tilltalande färger och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet.

Området runt bostaden är en riktig pärla för naturälskare, med möjligheter till vandring längs vattnet till Mårtens Holme eller ett trevligt restaurangbesök på Bruket. För den aktive finns det också löparspår vid Stockholmsberget och en äng för en omgång brännboll.

Bostaden är belägen med gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/dagis, bussar, badplatser och mer. Det här är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att riktigt uppskattas! Missa inte chansen att bo mitt i naturen och samtidigt ha tillgång till alla bekvämligheter du behöver.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad