Kommande bostad

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 6 tr

  • price tag icon 4 475 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 895 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 475 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollareslingan 12, 6 tr

3 meter takhöjd. Magisk sjöutsikt och vattenkontakt. Sol hela dagen på den stora kungsbalkongen.

Unikt för denna bostad är takhöjden om 3 meter, fri utsikt i soligt söderläge med en makalös vattenkontakt. Bostaden ligger i ett insynsskyddat läge. Gillar du vatten, rymd och sol är detta en bostad för dig!

En av Tollares finaste panorama vyer med sjöutsikt och fin natur med milsvid utsikt. Kom på visning och se själva. Helt magiskt att se, vatten, skog, hustak och balkongen är i söderläge med sol hela dagen.

Är du kräsen och vill ha det bästa. Välkommen till denna 3 rok med de sociala ytorna och sovrummen i front med sjöutsikt i soligt söderläge med en väl tilltagen kungsbalkong om 12 kvm. Balkongen kan möbleras både med soffa, matbord, grill och planteringar. Unikt för denna bostad är att den har stora rymliga sovrum, fantastisk takhöjd över 3meter och stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp!

- Magisk panoramautsikt i soligt söderläge
- Stora sovrum, bra förvaring
- Unik takhöjd på 3 meter
- Möjlighet att göra en 4 rok, kom på visning så förklarar jag.
- Vattenutsikt med en makalös vattenkontakt

Bostad som utmärker sig med sitt läge och utsikt. Det som också sticker ut för området är de stora och rymliga sovrummen, det är få 3 rok i Tollare som har generösa storlekar på sovrummen, framförallt inte barnrummen. Förvaring finns det också gott om i hall och givetvis även i sovrummen. Masterbedroom har egen walk-in-closet på hela 8kvm som kan göras om till ett extra rum om man önskar.
Badrummen är helkaklade och har härlig komfortgolvvärme. Båda badrummen är utrustade med dusch. I det större badrummet finns en praktisk klädvårdshörna med en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Ovanpå maskinen finns en arbetsbänk och överskåp ovanför.
Vardagsrummet ligger i perfekt frontläge mot söder med många och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt som man inte kan stirra sig trött på.

Stilrent och fullt utrustat kök med gott om förvaring i skåp ända upp till tak. Arbetsytorna i köket är generösa. All maskinell utrustning finns såsom diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, micro, induktionshäll och köksfläkt. Gott om plats för ett stort matbord med iläggsskivor för de större middagarna. Vardagsrummet rymmer stor soffa, soffbord och mediamöbel. Plats finns för hela familjen.
Balkongen är 12 kvm stor och har gott om plats för både matbord, loungemöbler och växter.

Bostaden har genomgående målade tak och väggar, ekparkett på golv i hela lägenheten förutom hallen och badrum som har klinker.

Tänk att vakna upp till denna fantastiska utsikt varje morgon. Detta kan bli din nya vardag!

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollareslingan 12, 6 tr, Kommande i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad