Till salu

Tollare, Nacka

Tollareslingan 12, 10 tr

7 795 000 kr
area icon Yta
  • 113 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 586 kr/mån
floors icon Våning
  • 10 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Tollareslingan 12, 10 tr

Magisk 5 rok i naturnära och vackra Tollare!

Helt magiskt att se, vatten, skog, hustak och ha två balkonger med en åt varsitt håll så man fångar solen alla timmar på dygnet.

Är du kräsen och vill ha det bästa. Välkommen till denna 5 rok med de sociala ytorna i front med utsikt mot Lännerstasundet med en stor kungsbalkong om 12 kvm och ytterligare en balkong. Unikt för denna bostad också är att den har stora rymliga sovrum vilket väldigt få 5 rok i Tollare har.

- Högt fint läge med utsikt
- Stora sovrum, bra förvaring
- Vattenutsikt
- Ingen insyn
- Garage med direktaccess från trapphuset
- Nyskick

Bostad som såklart utmärker sig med sitt läge och utsikt. Där den också sticker ut för området är de stora/rymliga sovrummen. Det är väldigt få 5 rok i Tollare som har generösa storlekar på sovrummen, framförallt inte barnrummen. Förvaring finns det också gott om i hall och givetvis då varje enskilt sovrum. Masterbedroom har egen walk-in-closet som dessutom kan utvidgas genom att flytta väggen.

badrummen är stilrena och dusch finns i bägge. I det större badrummet finns praktisk och bra klädvårdshörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovanför.

Vardagsrummet och köket ligger i perfekt läge i front mot söderläge med många och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt som man inte kan stirra sig trött på. Stort, stilrent och fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. All maskinell utrustning finns såsom diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, micro, induktionshäll och köksfläkt. Trevlig matplats med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer stor soffa, soffbord och mediamöbel. Plats finns för hela familjen.

Förråd finns till bostad. Garage nås via hissen.
Gör livet enkelt, köp en bostad som gör dig glad varje morgon du tittar ut genom fönstret. Detta är din nya vardag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tollareslingan 12, 10 tr, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad