Såld

Tollare, Nacka

Tollare kaj 12

Slutpris: 4 700 000 kr

Tollare kaj 12

Välplanerad trea på attraktiva Tollare Kaj. Stor balkong belägen högt upp i huset med sjöutsikt!

Vacker sjöutsikt från balkong och flertalet fönster där du ser vattenutsikten mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats med möjlighet till laddplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitlaserad ek, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i vitt. Generöst kök med exklusiva materialval i form av bänkskiva i ljus kvartskomposit, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Electrolux/Husqvarna. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om plats för klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med en utsikt du måste se på plats. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm på plan 3. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen

- Stor inglasad balkong med plats för loungegrupp

- Två bra sovrum som ligger något avskilt från de sociala delarna

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Härlig sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage med garanterad plats!

- Generös 3 rok 6 tr upp av 8 möjliga

- Stenkast från kommande ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad