Såld

Stockholm

Tjärhovsgatan 10, 4 tr

Slutpris: 3 050 000 kr

Tjärhovsgatan 10, 4 tr

Fantastisk pärla med fri utsikt över Björns trädgård!

Varmt välkommen till denna välplanerade etta med fint ljusinlsäpp! Bostaden är i genomgående gott skick med bevarad fiskbensparkett, ljust målade väggar och ett fräscht kök. Här bor du med härlig och fri utsikt över Björns trädgård.

- Attraktivt läge
- Bra kommunikationer
- Goda förvaringsmöjligheter
- Väldisponerat och komfortabelt boende

Lägenheten har ett mycket centralt läge i attraktiva kvarter med goda kommunikationer från Medborgarplatsen, Slussen och Södra station där du kan ta dig fram med buss som såväl tunnelbana och pendeltåg. Götgatan, Gallerian Skrapan och Medborgarplatsen erbjuder allt från biograf och saluhall till ett stort utbud av restauranger, pubar och klädesbutiker - allt detta inom ett stenkast från bostaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close