Såld

Luthagen, Uppsala

Tiundagatan 54 B

Slutpris: 1 950 000 kr

Tiundagatan 54 B

Välplanerad bostad med nyrenoverad balkong i västerläge!

Välkommen till denna välplanerade tvårummare med hemtrevligt kök, badrum med dusch och balkong i soligt västerläge! Här bor du i stadsnära läge med endast ett stenkast till service vid Mimmi Ekholms plats. Dessutom är detta ett naturnära läge med elljusspår i Stabbyskogen, promenadstråk på Stabby gärde och skog och mark att ströva i för dig som vill njuta av frisk luft.

Bostadens planlösning erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, rymligt kök med stor matplats, ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i solsäkert västerläge. Föreningen har precis renoverat balkongerna vilket gör att de nu är större och mycket fräscha. Här får du plats med trevliga utemöbler. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng och förvaring erbjuds här i klädkammare. Utöver detta finns badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Föreningen är välskött med god ekonomi och i källaren finner du tvättstuga, cykelförråd och torkrum.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad