Till salu
Budgivning pågår

Björklinge, Uppsala

Tibblegränd 18

4 795 000 kr
area icon Yta
  • 142 m2 boarea
  • 863 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Tibblegränd 18

Välkomna till populära Tibblegränd i Björklinge!

Denna fastighet är smart planerad genom att man har låtit bygga huset i vinkel där de 4 sovrummen, badrummen, tvättstugan samt klädkammaren ligger i ena vinkeln och i den andra vinkeln så finner du det stora öppna allrummet med öppen planlösning mot köket. Här finnes det en vacker kamin som står smart placerad mellan de stora fönstren som bjuder på en vacker utsikt ut mot ängen. Detta rum har även ryggåstak vilket gör att du får en fantastisk känsla av rymd genom den höga takhöjden.
Köket är vinkelformat vilket bidrar till att du kan stå i köket och laga mat samtidigt som du kan umgås med dina gäster. För de varma sommardagarna så har du en stor pool med stort trädäck där du kan hoppa in och svalka dig. För att hålla ner energiförbrukningen så har nuvarande ägare låtit installera solceller 2019 vilket är smart i dagens läge då elpriserna är något högre än vanligt. Vattenburen värme via en frånluftsvärmepump och luftburen värme via en luft/luftvärmepump samt tillskottsvärme via en braskamin. Förutom allt detta så finns det garage samt goda parkeringsmöjligheter framför garaget. Tomten är full av grönska som gör att huset ser vackert ut och har fruktträd och bärbuskar runtom fastigheten!
Huset är i putsad fasad som gör att det nästan är helt underhållsfritt. För att komma in i huset så behöver du inga nycklar då Yale doorman är installerad.

Cirka 2 mil norr om Uppsala ligger Björklinge, ett litet och familjärt samhälle med åkrar, svampskogar och populära Långsjön inpå knuten. När vädret tillåter och isen är tillräckligt säker anläggs en isbana på cirka 5 kilometer i Långsjön med start från Sandviksbadets strand.

Samhället består mestadels av villor och radhus. Här finns en väl utbyggd barnomsorg, förskolor och skolor för årskurs 1 till 9.

I området så finns all närservice som behövs. Här finns även Björklingegården samt distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård.

Du finner även Hemköp samt den populära lokala pizzerian.

Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift. Vid Långsjön, finns ett bad med omklädningsrum, bastu, servering, campingplats, BMX ramper/bana med mera.

Som boende i Björklinge så har du närhet till E4An som gör att du på några minuter kan nå Uppsala. Området är väldigt populärt för dig som vill bo i utkanten av stan men ändå ha nära till stadspulsen!

Intresseanmälan

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad