Såld

Centrum, Västerås

Tessingatan 6

Slutpris: 1 625 000 kr

Tessingatan 6

MYCKET TILLTALANDE LÄGENHET I UTMÄRKT LÄGE!

Nu finns möjlighet till ett riktigt trivsamt boende i mycket bra läge. Här bor du fördelaktigt med centrums alla fördelar men ändå avskilt.
Lägenheten är ljus och trivsam med en tilltalande planlösning;
Rymlig hall med anslutande badrum och praktisk klädkammare. Köket är riktigt läckert med modern inredning i kombination med vackert brädgolv. Det nås från både hall och vardagsrum vilket ger en trevlig karaktär. Den vackra fiskbensparketten sträcker sig från hallen in i vardagsrummet. Här möts du av ett härligt ljus och stor trivsel. Här finns bra plats för möblering. Det fina sovrummet ger ett fint lugn med sitt vackra brädgolv.
Hela lägenheten är mycket tilltalande med stilren interiör och härligt ljus. Fina innerdörrar och tidskaraktäristiska attribut.

Det här är en lägenhet för dig som söker ett mycket trivsamt boende i utmärkt läge med gångavstånd till citys utbud.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad