Till salu
Budgivning pågår

Huddinge

Terapivägen 14D, vån 11/11

  • price tag icon 6 796 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 350 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 796 kr/mån
floors icon Våning
  • 11 av 11 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1975
Terapivägen 14D, vån 11/11

Svårslagen trea högst upp i huset med panoramavy och utsikt mot Globen!

** Accepterat pris - 1 350 000kr **

Välkommen till denna förtjusande 3-rumslägenhet som en gång var en mysig 2:a. Belägen högst upp på den elfte våningen i byggnaden, bjuder den in till enastående panoramautsikt från sin inglasade balkong.

Ljuset strömmar in genom de generösa fönstren och fyller varje hörn av denna genomgående ljusa bostad, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Här finns två sovrum, ett vardagsrum med direkt tillgång till balkongen, ett kök med stor potential att skapa en personlig touch, samt ett badrum som totalrenoverades år 2019. Dessutom erbjuds en praktisk klädkammare för extra förvaringsutrymme.

Boendet är strategiskt beläget i närheten av Flemingsberg centrum, där ett rikt utbud av närservice väntar; allt från livsmedelsbutiker till restauranger, caféer, och gym. Inte långt därifrån hittar du även Huddinge sjukhus och Södertörns Högskola. På mindre än fem minuters promenad når du Flemingsberg station, vilket ger dig smidig åtkomst till Stockholms bussnätverk och närliggande områden, såsom det pulserande Huddinge centrum med sina många butiker för den shoppingintresserade, eller natursköna Flottsbro friluftsområde som lockar med aktiviteter året om.

Varmt välkommen att upptäcka allt detta och mer på visningen!

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Terapivägen 14D, vån 11/11, Till salu i , Huddinge
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad