Såld

Vattholma, Uppsala

Tensta-Forsa 152

Slutpris: 4 250 000 kr

Tensta-Forsa 152

Rymlig familjevilla i mycket gott skick och med bra pendlingsläge. Dubbelgarage!

Välkommen till detta nybyggda 1,5-planshus i barnvänliga Forsa med Bullerbykänsla, 5 kilometer från Vattholma. Huset byggdes 2017 och övervåningen inreddes först fyra år senare 2021. Här bor man med bra pendlingsmöjlighet mot E-4 samt kommunikationer med buss.

Huset erbjuder väl tilltagna sällskapsutrymmen och samtidigt flertalet sovrum. I entréplan finner ni vardagsrum med värmande täljstenskamin och med delvis öppen planlösning mot köket, ett perfekt utrymme för umgänge och fest. Två ordentliga sovrum samt badrum. Övre plan erbjuder ett generöst allrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Vidbyggt dubbelgarage med praktisk ingång från tvättstugan.

Stor avstyckningsbar tomt med omgärdad med stora gräsytor perfekt lämpad för lek och spel. Trots att tomten är stor så är den lättskött då hela gräsmattan klipps med robotgräsklippare. Här finns också friggebod som i dagsläget nyttjas som gym. Stor garageuppfart med plats för flera bilar.

Närhet till god service i Vattholma med livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och skola tom åk 6. Anslutningsbuss till Upptåget och endast ett par hundra meter till skolskjuts. Några kilometer till nya E4:an och endast 15 minuters avstånd till Uppsala med bil.

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad