Såld

Vasastan, Stockholm

Teknologgatan 9D

Slutpris: 5 400 000 kr

Teknologgatan 9D

Sekelskiftestvåa i toppläge invid Tegnérlunden med balkong

På fantastiska Teknologgatan presenteras här en fantastisk lägenhet belägen i vacker fastighet anno 1881. I ett lugnt gårdsläge bor du här med ett fantastiskt centralt läge, men med en känsla att bo i din egna lilla oas. En vacker entré och en trevlig innergård leder dig fram till denna bostad med balkong mot innergård. Genomgående viskas det om sekelskifte och sena 1890-tal med detaljer såsom spegeldörrar, stora fönsterpartier, generös takhöjd, kakelugn samt snickerier från byggåret.

- Sekelskiftescharm
- Välplanerade kvadratmeter
- Låg avgift
- Generös takhöjd
-Vackra sekelskiftesdetaljer
- Lugnt gårdsläge
- Föreningslån 1886kr/kvm enligt årsredovisning 2020
- Ljuvlig innergård
- Attraktivt läge
- Rikt service- och restaurangutbud
- Hemköp Wasahallen ca 100 meter

På en fantastisk adress på enkelriktade Teknologgatan 9 hittar ni här denna trivsamma bostad om ca 47 kvm. Bostaden ligger i en fastighet anno 1891 där mycket av detaljer från byggåret fortfarande finns kvar. Bostaden karaktäriseras av vackra attribut som återfinns i väl tilltagen takhöjd, kakelugn, ljusa plankgolv, bevarade snickerier och höga fönsterpartier med djupa nischer. Dessa attribut gör detta till en lägenhet att längta hem till. Bostaden har alla rätt med ett välplanerat & stilrent kök i anslutning till ett rymligt vardagsrum där du når lägenhetens balkong i fritt läge mot innergården. Ett avskilt sovrum samt en gedigen klädkammare som maximerar förvaringen.

Som en del av brf Astrea 4 bor du i en mycket solid och ekonomiskt stark förening som äger marken. Föreningen har lägre avgifter än snittet i området och har heller inga planer på några avgiftsförändringar.
Läs mer om föreningen och fastighetens historik på deras hemsida: http://brfastrea4.se/

Lägenhetens centrala läge mellan Norrmalm och Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken & vackra promenadstråk runt Kungsholmens glittrande vatten. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till Odenplan.

-En personlig favorit i området är att börja med en morgonpromenad mot Gamla stan och slottet och njuta av fantastisk arkitektur för att sedan ta sig hemåt och sätta sig i Vasaparken med picknickfilten och avnjuta en solig eftermiddag för att sedan avsluta med en klassisk middag på Tennstopet (Se till att boka bord då ni nog inte är ensamma om detta).

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Teknologgatan 9D, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close