Såld

Bromma - Olovslund, Stockholm

Tapetserarvägen 34

Slutpris: 12 350 000 kr

Tapetserarvägen 34

Rymlig villa i barnvänliga Olovslund

Välkommen till en rymlig och fin familjevilla i lugna barnvänliga Olovslund med bergvärme och en totalyta om 182 kvm. Den sociala övervåningen rymmer stort kök, vardagsrum och matsal med braskamin. Här finns även 3 rymliga sovrum samt wc invid hallen. Från matsalen och köket finns access till altanen i sydväst med utsikt ner mot Olovslundsskolan. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp i både vardagsrum, matsal och kök. Nedervåningen i souterräng rymmer förutom separat entré med stor hall, också ett allrum som kan avdelas och ge ett extra sovrum. Här finns även stor tvättstuga, generöst lyxigt badrum, praktisk klädkammare och förråd. Trädgården bjuder på en trädäckad upphöjd uteplats, lekvänlig plan tomt samt en större bod till förvaring. På framsidan finns två separata uppfarter med plats för 3 bilar plus släp. Huset är ett idealiskt boende för en aktiv barnfamilj.

Tapetserarvägen 34 ligger i lummiga Olovslund med direkt närhet till skola, förskola och Olovslundsparken med stora lekvänliga ytor i naturen. Den stora tomtens baksida vetter mot allmänning och ger mycket plats för de små att hoppa, leka och klättra på. Här bor man med gångavstånd till tunnelbana, buss och spårvagn. Olovslund är en Bullerbyidyll, där barnen leker med varandra i området och grannsämjan är god. Vår och försommar doftar hägg och syren samtidigt som man ser barnen spela boll på den stora fotbollsplanen invid skolan. Lugnet i området gör att barnen själva gå till och från skolan och sina aktiviteter. För de vuxna fungerar vardagen smidigt med närheten till all service samt innerstan. Är man bilburen är det skönt att kunna parkera bilen eller bilarna på tomten när man kommer hem.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad