Såld

Nacka Strand, Nacka

Tändkulevägen 19

Slutpris: 3 600 000 kr

Tändkulevägen 19

Välkommen till denna exklusiva våning i det prestigefyllda BRF Magasinet i Nacka strand, där du kan njuta av en fantastisk utsikt.

- Högt upp
- Kök från Vedum
- Snyggt och kvadratsmart
- Nyproducerad
- Toppskick
- Stilrena materialval
- Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
- Genomgående parkettgolv
- Öppen lösning mellan kök och vardagsrum
- Nära till både stadens puls och naturens lugn
- Gemensam takterrass med magisk utsikt i föreningen
- Restauranger och caféer
- Nära Forum och ICA-Maxi
- SL-båt till stan
-. Buss till Slussen
- T-bana på väg

En högt belägen lägenhet, en imponerande balkong med trevlig utsikt. Flera fina mervärden i en förening som erbjuder boende i huset tillgång till en gemensam, exklusiv takterrass med fantastisk utsikt över Nacka.

Lägenheten är designad med extra omsorg och kvalitet. De generösa fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde och samtidigt skyddar de mot insyn. Den stora balkongen bjuder på eftermiddags- och kvällssol.

Det öppna vardagsrummet har generöst med naturligt ljus och en utgång till balkongen. Det stilrena och exklusiva köket från Vedum är smakfullt framtaget med vacker kompositsten på bänkskivan och stänkskyddet. Badrummet är elegant kaklat och utrustat med bekvämligheter såsom golvvärme, dusch med takdusch och glasdörrar, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad