Kommande bostad

Lilla Björknäs, Nacka

Talluddsvägen

Pris enl ök
area icon Yta
  • 147 m2 boarea
  • 48 m2 biarea
  • 852 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Talluddsvägen

NYBYGGT HUS MED ALLA BEKVÄMLIGHETER!

Den exklusiva nya villan i Talludden, är ett utmärkt exempel av modern arkitektur och energieffektivitet som smälter samman med den natursköna omgivningen. Beläget på en kulle med fin utsikt över området och omgivet av skog, erbjuder denna villa både lugn och lyx.

Den arkitektoniska designen är enastående, med stora glasytor och rena linjer som integreras sömlöst med naturen. Materialvalen är noggrant utvalda för att harmoniera med den omgivande miljön samtidigt som de ger en modern och exklusiv känsla.

Villan är inte bara vacker utan också energieffektiv. Den är utrustad med solpaneler på taket som genererar en betydande del av dess elbehov. Till solcellerna är det kopplat batterilagring av egenproducerad el. Dessutom har den avancerade isoleringssystem och energisnåla apparater för att minimera energiförbrukningen och hålla driftskostnaderna låga. Energiklass A möjliggör för extra rabatt på bolån hos flera banker.

Inuti välkomnar villan med rymliga och ljusa rum. Ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot köket skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Stora panoramafönster ramar in fint och släpper in rikligt med naturligt ljus.

Det finns hela fyra sovrum och två helkaklade badrum, alla smakfullt utformade med högkvalitativa material och moderna bekvämligheter.

Utomhus finns generös terrass och trädgårdsytor där man kan njuta av det vackra landskapet och friska luften.

Denna exklusiva villa i Talludden, är inte bara ett hem utan en livsstil. Med sin moderna design, energieffektiva funktioner och hisnande omgivningar erbjuder den en unik kombination av komfort, lyx och hållbarhet.

Njut av att slippa något underhåll, ingen fastighetsavgift och låga driftskostnader. Här bor ni utan fastighetsavgift fram till 2039. En besparing på ca 9500 kr per år.

Se detaljerad beskrivning över hela huset under fliken dokument.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, ANMÄL INTRESSE VIA WIDERLÖVS HEMSIDA REDAN NU!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Talluddsvägen, Snart till salu i Lilla Björknäs, Nacka Planlösning från Talluddsvägen, Snart till salu i Lilla Björknäs, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad