Såld

Björknäs, Nacka

Talluddsvägen 7F, 1tr

Slutpris: 2 100 000 kr

Talluddsvägen 7F, 1tr

Den perfekta trerummaren! Granne med naturen, samtidigt endast 17 minuter med buss till Slussen!

Bo granne med Skurusundet!

Väldisponerad trerummare i fint skick! Väldigt centralt med bussar och Björknäs Centrum precis runt hörnet. En liten glimt av Skurusundet från lägenheten.

I sommar blir nya Skurubron klar, då blir detta en än mer unik plats att bo på vad gäller resvägen till stan!

Bostaden är har en optimal planlösning med två bra sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam disponering. Mysigt kök som är fullt utrustat med spis med induktionshäll, diskmaskin, skafferi, städskåp samt kyl/frys. Bänkskiva i massivt trä. Matplats för fyra utan problem. Gott om förvaring och arbetsytor. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tv och matsalsbord för 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Fransk balkong som kan öppnas upp för att få en härligare kontakt med naturen, ett väldigt avkopplande läge. Härlig eftermiddagssol!

Stilrent och renoverat badrum. Snyggt vitt tvättställ med kommod under, dusch med glasväggar, handdukstork, wc och förberett för tvättmaskin. Klinkergolv och helkaklade väggar i vitt.

Bostaden har genomgående fräscha golv. Väggarna är ljust målade. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm och ett matkällarförråd.

- Gångavstånd till bussar som går dygnet runt. Ca 17 minuter till Slussen!
- 2 sovrum
- Fantastiskt läge utan insyn
- Vackert och renoverat badrum
- Ett stenkast ifrån Skurusundet och den vackra Glasbrukssjön
- Fint skick, bara att flytta in
- Väldigt bra med förvaringsutrymmen
- TV och bredband ingår i avgiften

Kom hit och njut av en mysig bostad med riktigt bra läge i Nacka! Läget är verkligen optimalt, med naturen nära inpå, ett litet centrum ett stenkast bort och endast 10 km till Slussen.

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad