Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 32 A

Slutpris: 2 530 000 kr

Sysslomansgatan 32 A

Härlig tvåa i fint skick med fungerande öppen spis och balkong i sydvästläge mot lummig gård!

Välkommen till en mycket välplanerad tvåa med perfekt balkong och fungerande öppen spis. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med hög trivselfaktor från den öppna spisen och det fina, linoljade parkettgolvet. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som ligger i sydvästläge mot den lummiga innergården. Snyggt kök med de vackra originalsnickerierna bevarade men där allt övrigt är uppdaterat med rostfria vitvaror, snygg mosaik och bänkskivor i massiv ek. Badrummet är också renoverat med fina material och utrustat med badkar och tvättmaskin!

Lågt belånad förening (1628 kr/kvm) där större delen av lånen är bundna till 2023 och 2025 till förmånliga villkor! Bostadsrättsförening med god ekonomi och många större renoveringar genomförda. Många gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, relaxavdelning med bastu samt ett bokningsbart övernattningsrum med två bäddar. Ypperligt läge mitt i Luthagen med kort promenadavstånd till centrum, stationen och många av Universitetets institutioner. Alldeles i kvarteren runt lägenheten finns flera restauranger, mataffärer, gym och övrig service.

På Sysslomansgatan 32 A bor du i ett lugnt och trivsamt kvarter i hjärtat av Luthagen. Boendet ligger ypperligt, med närhet till city, Ekonomikum/universitet, populär Sushirestaurang, Coop, bank och flera butiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden som Stabby gärde med elljusspår.

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad