Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sysslomansgatan 24, 2 tr

Slutpris: 7 750 000 kr

Sysslomansgatan 24, 2 tr

Härlig rymlig 3:a med balkong belägen i vacker 1930-talsfastighet i skuldfri förening.

Varmt välkomna till denna fina ljusa 3:a belägen i fastighet från 1930-talet. Här välkomnas ni av en hall med avhängningsmöjligheter samt gäst-wc. Vidare in i lägenheten erbjuds ett generöst vardagsrum med fungerande öppen spis och balkong i sydostläge, nyrenoverat tidsenligt kök, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Hela lägenheten har fräscha ljusa ytskikt i kombination med mörka vackra trägolv. Bostadsrättsföreningen har även en härlig gemensam takterass samt mycket god ekonomi då föreningen är obelånad.

Här bor ni på en populär adress med direkt närhet till Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. I kvarteren finns flertalet mysiga restauranger och caféer och ni har även närhet till Västermalmsgallerian och Fridhemsplan med trevlig shopping samt mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad