Såld

Fålhagen, Uppsala

Syréngatan 6

Slutpris: 4 650 000 kr

Syréngatan 6

Tillfälle att köpa en mycket representativ bostad i etage! Garageplats ingår i avgiften!

Nu ges möjlighet att köpa en smakfullt renoverad etagelägenhet om cirka 159 kvm i attraktiva Fålhagen. Här bor ni i två plan med öppen luftig planlösning med representativa ytor och en stor balkong mot den fantastiska trädgården. På entréplan finns påkostat kök med möjlighet till stort matsalsbord intill. Ett vardagsrum med mycket rymd och ett imponerade ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finnas också ett badrum dusch och ett mindre sovrum/kontor. En våning upp ligger ett väl tilltaget sovrum med direkt access till lyxigt påkostat badrum med tvättmöjligheter. Allrum perfekt som extra vardagsrum och möjlighet till ett tredje sovrum som idag disponeras som kontor.

Detta är en bostad utöver det vanliga som behöver upplevas på plats!
Juridisk person är möjlig som köpare av denna bostad. Garageplats ingår i avgiften.

Här bor ni med ett centralt läge nära centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. På mycket bekvämt gångavstånd finns en nyöppnad Coop-butik. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Syréngatan 6, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Syréngatan 6, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad