Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sven Rinmans gata 4, 5 tr

Slutpris: 3 110 000 kr

Sven Rinmans gata 4, 5 tr

Högt läge med utsikt över Riddarfjärden!

Högt läge // Rikligt ljusinsläpp // Tidstypiska detaljer // Burspråk med utsikt över Riddarfjärden // Västläge // 30-tals fastighet // Nedre Kungsholmen

Välkommen till en ljus och fin lägenhet i högt läge invid Riddarfjärden. Här bor du med ett rikligt ljusinsläpp med utsikt över Riddarfjärden från burspråket. Allrummet är lättmöblerat med flera olika alternativ. Bostaden präglas av flera tidstypiska detaljer såsom exempelvis en vacker fiskbensmönstrad ekparkett, speglade dörrar och en liten takrosett. Smart planerat arbetskök med bra förvaring. Badrummet med golvvärme är tidlöst kaklat med dusch och förberett för tvättmaskin. Bra förvaring i en inbyggd garderob. Balkong finns i trapphuset i form av trapphusbalkonger.

På Sven Rinmans gata 4, så bor du invid vackra Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, Mamadou och Orangeriet. Norra Strandbageriet ligger i ett närliggande hus och ett par kvarter bort ligger Petite France. I övrigt så är det nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och Rådhuset (blå linje). Vid Fridhemsplan och Hantverkargatan finns flera busslinjer samt även buss 61 runt knuten. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Varmt välkomna på visning!

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad