Såld

Kungsholmen, Stockholm

Svarvargatan 7, 1 tr (vån 2)

Slutpris: 8 375 000 kr

Svarvargatan 7, 1 tr (vån 2)

Ljus, exklusiv och ytterst välplanerad 3:a med lugnt toppläge på Kungsholmen!

Exklusivt boende med industriell elegans på Kungsholmen! Ljus och välplanerad 3:a i absolut toppskick. Nyproducerad 2017 med lyxiga och påkostade materialval. Slående takhöjd om ca 4,20 m och stora, magnifika fönsterpartier. Toppmodern interiör och vackra trägolv. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror samt badrum med tvättpelare och smakfulla materialval. Planlösningen är optimal med stort vardagsrum, matsalsdel och två sovrum. Ypperlig förvaring med platsbyggda förvaringslösningar, klädkammare och walk-in-closet. Kabel-tv och bredband via fiber från Ownit ingår i avgiften. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1897 som totalrenoverades 2017 i modern, arkitektritad design. Rymliga, moderna hissar. Garageplatser via föreningen.

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svarvargatan 7, 1 tr (vån 2), Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad