Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Svarvargatan 3, våning 2

Slutpris: 4 075 000 kr

Svarvargatan 3, våning 2

-Välplanerad tvåa med rymligt sovrum
-Lågt belånad förening (endast 1 mkr i totala lån, 781 kr per kvadratmeter)
-Charmig 30-talsfastighet
-Tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten
-God förvaring
-Fiskbensparkett

Varmt välkomna till en klockren tvåa på central adress! Här bor ni med direkt närhet till Fridhemsplan och Kungsholms Strand och traskar enkelt över till Vasastan på andra sidan Sankt Eriksbron. Lägenheten är smart planerad och erbjuder god förvaring. Den har ett stort sovrum som vetter mot innergård och som tar in en dubbelsäng och nattygsbord på vardera sida. Vardagsrummet ligger i halvöppen anslutning mot köket vilket skapar en social känsla. Köket är maskinellt utrustat med diskmaskin, ugn, spis, fläkt samt kyl/frys. Byggårets charmiga egenskaper, såsom fin fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd, förgyller lägenheten och tar oss tillbaka till 1930-talet. Det helkaklade badrummet är stilrent och erbjuder tvättmaskin, kommod, dusch, WC.
Lugnt och attraktivt läge mitt på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Mycket stabil bostadsrättsförening med endast 1 mkr i totala lån (871 kr per kvadratmeter). Föreningen har ett stort antal renoveringar bakom sig och inga planerade avgiftsförändringar. För mer information om föreningen, se deras hemsida: isprinsessan.se

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info.
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad