Såld

Kungsholmen, Stockholm

Svarvargatan 11, 2 tr

Slutpris: 9 500 000 kr

Svarvargatan 11, 2 tr

Exklusivt boende bland Stockholms takåsar!

Med utsikt över stadens takåsar hittar ni denna lägenhet om 103 kvm fylld av historia och karaktär centralt belägen på Kungsholmen!

Bostaden ligger inhyst i en äldre byggnad uppförd 1897 för industriändamål som i samband med en totalrenovering 2017 konverterades till exklusiva lägenheter. Resultatet blev en sällsynt lyckad kombination där toppmodernitet och varsamt bevarad industrikänsla förenas i Stockholms kanske charmigaste boenden.

Lägenheten disponeras över ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot ett stilrent och elegant fullutrustat kök, två väl tilltagna sovrum, kontor, samt två fräscha helkaklade badrum, varav ett i anslutning till lägenhetens större sovrum. Samtliga rum erbjuder förstklassig standard och bekvämlighet med exklusiva materialval, walk in closet och integrerad maskinpark i badrum och kök. Med genomgående plankgolv, generös takhöjd och fina originaldetaljer i form av bland annat valvbågar bor du här med toppmodern standard och bevarad estetik i ett boende utöver det vanliga.

Fastigheten ligger en kort promenad ifrån knutpunkten Fridhemsplan med allt vad det innebär i from av närservice och kommunikationer. I området finner du ett rikt utbud av butiker och restauranger med populära promenadstråket Kungsholmstrand och Västermalmsgallerian praktiskt taget runt knuten. Här finner du även tunnelbanans gröna och blå linjer och flertalet innerstadsbussar. En kort resa tar dig till Vasastan eller Södermalm med sina unika utbud av shopping och nöjen och Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet ligger på behändigt avstånd för den bad- eller picknicsugne.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svarvargatan 11, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close