Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 99C

Slutpris: 2 275 000 kr

Svartbäcksgatan 99C

Välplanerad lägenhet i gott skick! Balkong i soligt söderläge mot lugn innergård!

Välkommen till denna mycket väldisponerade, funktionella och fräscha 3:a med perfekt läge i lummiga Svartbäcken! En planlösning som fördelar sig på en praktisk hall med förvaring. Modernt renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Trevligt kök med gott om förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har balkong i soligt söderläge, där du njuter av utsikt mot fin innergård. Mindre sovrum intill kök som även kan användas som matrum. Vidare finns vackra originalgolv, otroligt bra förvaring i både hall, kök och sovrum och en takhöjd om ca 2,7 m.

Stabil förening med alla större renoveringar utförda. Goda parkeringsmöjligheter finns i föreningen eller på närliggande gator där boendeparkering erbjuds. Säkerhetsdörrar till lägenheterna samt treglasfönster. Föreningens gård är lummig och har bl.a. syrénbuskar och mycket grönska på sommarhalvåret. Här finns även en grillplats med murgrill. I föreningen finns tvättstuga, verkstad och hobbyrum.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren ligger påfarten till E4:an i närheten.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 99C, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad