Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 97D

1 795 000 kr
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 162 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
Svartbäcksgatan 97D

Mycket kvadratsmart gavellägenhet med fönster i tre väderstreck, i ett genomgående fint skick!

Välkommen till detta trivsamma hem som erbjuder dig mycket på liten yta! Här får du en kvadratsmart lägenhet med ett sovrum, renoverat badrum, kök och vardagsrum samt balkong i söderläge!
I hjärtat av Svartbäcken, belägen bekvämt en halvtrapp upp, finner du denna gavellägenhet med ett fint ljusinsläpp i alla rum. I ett genomgående fint och hemtrevligt skick, redo för dig att bara flytta in.

Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om förvaring i inbyggda garderober, ett charmigt kök med originalstomme bevarad, ett sovrum med plats för säng och annat önskat möblemang, ett vardagsrum med fönster i två olika väderstreck och utgång till balkong samt ett helkaklat badrum från 2014.

Närområdet erbjuder service som mataffär, konditori, blomsterhandel och retrobutik vid Torbjörns torg. Kort promenad/cykelavstånd till Fyrishov med simhall och gym mm. Vackra promenadstråk i grönområden vid Röbo som tar dig vidare bort mot Gamla Uppsala högar. Bussen går ofta och hållplats finns alldeles utanför huset. Området är lugnt och familjärt med bara ca tio minuters cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad