Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 83A

Nästa visning
calendar icon söndag 16 juni 14:30 - 14:50
  • price tag icon 2 865 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 865 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1943-44
Svartbäcksgatan 83A

Trivsam 2:a i populära Svartbäcken!

Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i gemytliga Svartbäcken! Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset i en förening med god ekonomi. Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för avhängning, väldisponerat kök med plats för matgrupp samt ett ljust och inbjudande vardagsrum. Slutligen finns sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Föreningen har en lummig innergård med trädgårdsmöbler och utegrill som du som boende kan utnyttja!

Svartbäcken är en av Uppsalas populäraste stadsdelar, nära både centrum samt grönska och motion i Röboområdet. Här bor du granne med Fyrishov som erbjuder träning i form av bland annat simning och Friskis & Svettis. Vackra promenadstråk längs med Fyrisån och fina motionsspår bort till Gamla Uppsala Högar. I det direkta närområdet finns närservice som konditori/bageri, välsorterad ICA-butik, och flertalet restauranger. Täta bussförbindelser till city!

Kontakta mäklaren vid intresse!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 16 juni, 14:30 - 14:50
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Svartbäcksgatan 83A, Till salu i Svartbäcken, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad