Såld

Centrum, Uppsala

Svartbäcksgatan 43G

Slutpris: 2 200 000 kr

Svartbäcksgatan 43G

Centralt belägen och fin 2:a med hiss från markplan och balkong mot gård!

Precis invid Fyrisån ligger denna rymliga och mycket välplanerade 2:a med hiss från markplan. Utmärkt planlösning som är fördelad på en välkomnande hall, fint renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum, rymligt sovrum med klädkammare och härlig inglasad balkong i soligt sydvästligt läge med utsikt mot föreningens lugna innergård. Hiss finns från markplan som går hela vägen ner till källaren där lägenhetens förråd finns.

Välordnad förening med en fin skyddad innergård som ger medlemmarna en lugn oas med gemsamma trädgårdsmöbler, bärbuskar, äppleträd och lekplats. I föreningen finns cykelförråd, pingisbord, övernattningsrum och två stora tvättstugor. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och tvättstuga.

I den främre delen av Svartbäcken bor man med direkt närhet till bl.a. gågatan, Ekonomikum, nationer, uteliv, affärer, restauranger, Årummet, mataffärer, parker och mycket mer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad