Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 127

Slutpris: 3 215 000 kr

Svartbäcksgatan 127

Välplanerad och insynsskyddad trea med dubbla balkonger, belägen i fastighet med hiss från markplan

Välkomna till en mycket trivsam, ljus och välplanerad trea med dubbla balkonger och kök i öppen planlösning, belägen i Svartbäckens omtyckta kvarter. Lägenheten ligger en våning upp i fastighet med hiss från markplan.

Den tilltalande planlösningen bjuder genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusflöde. Två bra sovrum, varav ett med utgång till balkong. Bra förvaringsmöjligheter i väl tilltagen klädkammare samt garderober, stort och fräscht badrum med tvättmaskin och badkar. Luftigt kök med modern inredning som erbjuder gott om serverings- och förvaringsmöjligheter. Lägenhetens sociala planlösning ansluter köket till vardagsrummet via den mobila köksön. Rymlig matplats med bord för ca 6-8 personer. Vardagsrummet bjuder på plats för större soffgrupp, fönsterparti och fri utsikt mot skogsparti. Två balkonger i olika väderstreck, så den som önskar kan njuta av solen från morgon till kväll.

Barnvänligt och naturskönt område med närhet till bl. a motionsspår, förskola, skolor, träningsanläggningarna kring Fyrishov samt service med bl.a. matbutik vid Torbjörns torg. Bekvämt cykelavstånd till city och resecentrum, bra bussförbindelser och nära till hållplats. Det går snabbt att länka till E4:an via Bärbyleden för dig som bilpendlar.

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad