Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 103 B

1 595 000 kr
area icon Yta
  • 38,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 026 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944-46
Svartbäcksgatan 103 B

Välplanerad etta med balkong i mycket fint skick, belägen i hemtrevliga Svartbäcken!

Välkomna till en ljus och välplanerad etta i city- och naturnära Svartbäcken! Lägenheten präglas av genomgående fint skick med smakfulla materialval som matchar bra med med husets 40-talscharm. Planlösningen fördelar sig på en hall med garderober och avhängning, ett kaklat badrum med badkar, ett renoverat kök med väl tilltagen matplats samt ett luftigt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och säng. Balkongen ligger i söderläge med utsikt mot föreningens fina innergård.

I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd i varje huskropp, barnvagnsförråd på gården, samlingslokal, hobbyrum i varje huskropp och bastu.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som vackra naturområden. I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning, restauranger och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och Naturområdet Röbo med springspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena.
Smidig anslutning till E4:an.

Här har ni en lägenhet ni enkelt kommer att trivas i och som är väl värd att upplevas på plats. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad