Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Svanhildsvägen 15

Slutpris: 18 000 000 kr

Svanhildsvägen 15

Renoverad 30-tals idyll med pool i bästa solläge

Välkommen till denna smakfullt renoverade 30-tals dröm i en stilfull fastighet med bevarad charm och karaktär. Läget är lugnt, idylliskt och barnvänligt mitt i Nockebys eftertraktade villakvarter.
Entréplanet är luftigt och här ryms en stor öppen välkomnande hall och fantastiska sällskapsytor som badar i ljus tack vare de många vackra fönsterpartierna. I anslutning till matsalen ligger härliga solrika terrasser med access och vy över den nyanlagda trädgården med pool i bästa solläge.
Även det trivsamma välutrustade köket är ljust och rymligt med gott om förvaring.
Det generösa övre planet inrymmer TV-rum/allrum med balkong i kvällssol, ett smakfullt inrett badrum med badkar i gjutjärn samt tre rymliga bra sovrum, varav ett med balkong med utsikt över den grönskande trädgården och poolen.
På vindsplanet finns ytterligare ett väl tilltaget TV/allrum där takfönster ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns också ett stort sovrum med fönster i söder.
Det praktiska källarplanet rymmer en stor hall/groventré med ingång från parkeringen, badrum med bastu, tvättstuga, extra sovrum/allrum/gym samt förråd med bra förvaring.
Läget är idealiskt med närhet till förskolor, skolor och det charmiga Nockeby torg med sina affärer, restauranger och caféer. Närhet även till bad i Mälaren, grönområden för sköna promenader och 12:ans spårvagnshållplats med sin smidig access till stadens puls.

Varmt välkomna till Svanhildsvägen 15

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svanhildsvägen 15, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Svanhildsvägen 15, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Svanhildsvägen 15, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Svanhildsvägen 15, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad