Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Surbrunnsgatan 55

Slutpris: 8 995 000 kr

Surbrunnsgatan 55

ACCEPTERAT PRIS! Optimalt planerad genomgående 4:a med lugnt läge nära Odenplan.

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till denna optimalt planerade genomgående 4:a belägen ett kvarter från Odenplan. Här möts ni av en hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt i flertalet garderober, vardagsrum och kök med köksö i öppen social planlösning, generös altan i söderläge, tre bra sovrum där två har plats för dubbelsäng och ett med enkelsäng. Här finns även ett mycket fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Hela lägenheten är nyrenoverad 2021 med genomgående fina ytskikt, nya golv samt stilrena materialval.

Här bor ni nära city men har ändå gröna Hagaparken och Brunnsviken en kort promenad bort. I kvarteren finns många personliga butiker, caféer samt restauranger och Odenplan erbjuder goda kommunikationer med både buss, T-bana samt pendeltåg. För er som är bilburna tar ni er enkelt ut ur stan både via E4:an och E18.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close