Kommande bostad

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Surbrunnsgatan 2, 1,5tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 060 kr/mån
floors icon Våning
  • 1.5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1897
Surbrunnsgatan 2, 1,5tr

Härlig sekelskiftes 2:a på bästa läge!

I elegant sekelskiftesfastighet anno 1897 finns denna fina lägenhet i ett attraktivt läge mellan Vasastan och Östermalm.
Höga fönster i djupa speglade nischer och en takhöjd på lite över 3m skapar en härlig rymd.
Vardagsrum har två stora höga fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Plats för både stora middagar och mys i soffan.
Sovrummet är generöst och med mycket bra förvaring, samt om så önskas, en arbetsplats.
I köket möts man gott om arbetsyta, bra förvaring och fransk balkong mot mysig innergård.
Hallen är rymlig med klädkammare och gott om utrymme för avhängning och avlastningsbord. Hallen binder samman bostaden på ett mycket trevligt sätt.

Bostadsrättsföreningen Valhalla är en anrik äkta förening som äger marken med mycket god ekonomi där stora renoveringar är genomförda. Föreningen består av 37 lägenheter och två lokaler och med fin innergård. Fastigheten är belägen i hörnet av Vallhallavägen och Surbrunnsgatan i kvarteret Morkullan i Stockholm. Den har tre entréer - Surbrunnsgatan 2, Surbrunnsgatan 2A och Vallhallavägen 48.
För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till innergården, fin tvättstuga och gemensamhetslokal som totalrenoverades 2017 och kan bokas för möten, fester och kan även nyttjas för gästers övernattning (300 kr/dygn). Lokalen består av ett rum med 3 bäddar, pentry, toalett och duschutrymme.

Lägenheten ligger på gränsen mellan Vasastan och Östermalm och är känt för sina trevliga restauranger, charmiga fik samt unika butiker. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer som ICA baronen, Hemköp, Coop och träningsanläggningar. Här bor ni med ca 20 minuters gångavstånd till såväl Stureplan och Stockholms City . I området finns även gröna Lill-Jansskogen, Bellevueparken, Hagaparken samt Brunnsvikens härliga ströv- och naturområden. Kommunikationerna är optimala med 3 minuters promenad till flertalet innerstadsbussar. Tunnelbanans röda linje vid Tekniska högskolan är endast 150 meter bort. Här finns även Östra station med Roslagsbanan. Pendeltåget når man enkelt vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning av denna mysiga och rymliga 2:a!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad