Såld

Alunda, Uppsala

Sunnersbol 38

Slutpris: 3 290 000 kr

Sunnersbol 38

1-planshus med bergvärme

Varmt välkommen till ett rymligt hus på landet med fina och rogivande omgivningar. Huset är på 1-plan med oinredd vind. Planlösningen fördelas på en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Stort vardagsrum med braskamin som förutom extra värmekälla även höjer mysfaktorn i huset. Ett renoverat kök med bra arbetsytor och en rejäl spis för dig som gillar matlagning, här finns stor matplats för många middagsgäster. Från köket nås ytan där det idag används som arbets/pyssel-hörna, vidare kommer ni in i den mer privata delen med tre sovrum, ett badrum med både dusch och badkar, bastu men även klädvårdsrummet finns i denna del av huset. In från huset nås garaget som underlättar vardagen.

Sunnersbol 38 erbjuder ett bekvämt boende i lantlig lugn miljö ca 15 min från Gränby Centrum. Fastigheten har ett garage och ett rymligt förråf. Här bor ni lugnt med naturen som närmsta granne och skolbussen till Stavby skola (ÅK 0-9) som går ca 500 m från huset. Bussen till Uppsala som för övrigt går täta turer finner ni på en kort promenad på gång eller cykelavstånd från huset.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sunnersbol 38, Såld i Alunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad