Såld

Östermalm, Stockholm

Styrmansgatan 5A

Slutpris: 8 750 000 kr

Styrmansgatan 5A

Exklusivt hem runt hörnet från Strandvägen!

Välkomna till Styrmansgatan 5 med det perfekta läget.
Lägenheten ligger över gård och erbjuder ett lugnt läge intill Strandvägen med närhet till både restauranger, butiker, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden.
Missa inte chansen att förvärva denna underbara bostad som är ytterst välplanerad med exklusiva materialval och erbjuder stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp till den öppna planlösningen.
Bostaden är inredd med stilfulla ljuskällor, har en imponerande takhöjd, vackra vägglister, takstuckaturer och ett ljust Chevrongolv.
Allt detta skapar en exklusiv känsla utöver det vanliga.
Köket är platsbyggt och är även utrustat med kombinerad tvätt och torktumlare, köket är öppet ut mot vardagsrummet vilket skapar stor rymd och sociala ytor att umgås på.
Sovrummet har heltäckningsmatta, platsbyggda skåp som ger bra med förvaringsmöjligheter, samt även en generös walk in closet. Badrummet med dusch är helkaklat.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Styrmansgatan 5A, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close