Såld

Bromma - Olovslund, Stockholm

Stugvägen 32

Slutpris: 14 600 000 kr

Stugvägen 32

Bullerbydröm mitt i villaidyllen

Klassiskt charmig och kärleksfullt välskött 2-plansvilla med brutet tak och Bullerbykänsla. Utmed den lugna återvändsgatan utan genomfartstrafik frodas de uppväxta trädgårdarna runt 20-tals bebyggelsen. Huset är i mycket gott skick och har en vacker arkitektritad tillbyggnad med smakfulla och kvalitativa materialval. Den plana tomten erbjuder stor altan i bästa solläge och trädgården inramas av syrenhäck och staket mot granntomterna.

På entréplan finns hall, rymligt vardagsrum med burspråk och massiva fönsterpartier mot altanen. Platsbyggda glasdörrar öppnar upp mot stor matsal med öppen spis, hela sällskapsdelen karaktäriseras av rymd med sitt ljus och vackra siktlinjer. Kök med vitvaror från Miele, målat rutigt trägolv och gott om förvaring. På övre plan finns ett stort sovrum med platsbyggda garderober och bokhyllor, används för närvarande som arbets- och sällskapsrum. Sovrum nr 2 har platsbyggda garderober och har liksom sovrum 3 ingång till badrummet. I hela huset förutom i kök och källare är furugolven vitvaxade. I källaren finns förutom förråd, tvättstuga, dusch och wc, ett extra sovrum alt. tonårsrum.

I Olovslund bor man nära naturen med både damm och skogsdunge runt knuten. Stugvägen är lugnt belägen i området utan genomfartstrafik. Skola finns på gångavstånd och med kollektivtrafik som spårvagn eller tunnelbana är man i Stockholms innerstad på 15 minuter.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad