Såld

Alunda, Östhammar

Stugvägen 2

Slutpris: 2 000 000 kr

Stugvägen 2

Trevlig enplansvilla med härlig trädgårdstomt!

Nu finns möjlighet att förvärva ett trevligt 1-plans hus med fint läge i Alunda! Här bor ni med promenadavstånd till butiker, skolor, förskolor samt busstation med mycket god kommunikation till Uppsala och övriga kommunen. Den generösa och trevliga trädgårdstomten erbjuder gott om plats för lek och odling, på baksidan finns en stor altan med delvis skärmtak.
Huset är välplanerat och erbjuder ett stort kök med matplats för större sällskap, tre sovrum, vardagsrum med utgång till altanen och trädgården, badrum samt klädvårdsrum och separat gästtoalett.

Bilen parkeras med fördel i enbilsaraget som också har ett rymligt förråd i bakkant. På fastigheten finns även mysig bastubyggnad med dusch!

Från denna bostad är det nära till allt som Alunda har att erbjuda med bland annat matbutik, konditori, restaurang, apotek, frisörer, massage, tandläkare och några små butiker. Det är också gångavstånd till förskola, skola, sportanläggningar och sommartid ett bassängbad. Närheten till olika fritidsaktiviteter som golf, fotbollsgolf, innebandy, fotboll, friidrott och Friskis & Svettis pass gör det enkelt och bekvämt att komma igång. Till busshållplatsen går man på några minuter som tar dig till Uppsala på endast 35 min. Med bil tar det ca: 25 minuter till Uppsala.

Huset planeras visas i augusti. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad