Såld

Tidö-Lindö, Västerås

Strandvägen 30

Slutpris: 7 800 000 kr

Strandvägen 30

Morgondopp i Mälaren eller kvällsfiske från bryggan, eller lasta båten för en sommarbåttur.

Helt fantastiskt njutbart liv i utbyggd villa om 146+50 kvm plus inglasad altan, utekök med pizza-ugn, altan på stor del av innergården mellan gästhus och bostadshus, bastu i direkt anslutning till vinterspa och altan. Helkaklat badrum vid bastun med dusch och wc. Rymlig Carport samt garagebyggnad som används som förråd eller gym.
Villan ligger mitt emot badstranden och båtbryggan där båtplats finns.
Köket fått en större "kostym" med nyinstallerad braskamin, ryggåstak samt stora fönster mot stranden samt utgång till den inglasade altanen och den stora altanen med bl.a. vinterspa.
Hela bostaden känns fräsch, luftig och ljus. Klimatet är väl balanserat med bergvärme till värme och vatten samt frikyla sommarheta dagar och nätter.
Tystnaden är så påtaglig att barnens skratt och lek ekar tryggt på den stora tomten som omgärdas av diverse byggnader.
Den moderna stilen ger harmoni och balans till både vardag och fest. När gästerna kommer finns det plats för många bilar i carporten samt den asfalterade uppfarten.
Vill du vara ifred en stund kan du gå ut i garaget som idag används som gym med tv, eller sätta dig i det inglasade uterummet (höst/vår-glas) och läsa en bok.
När du tränat är det perfekt att gå ut i bastuhuset och dra av dig de svettiga kläderna och ta en dusch och kanske bada bastu en stund.
Som ni läser och säkert redan sett på bilderna, så kan listan göras lång på fördelar kring denna bostad. Anmäl dig till visningen så ska jag visa er allt och berätta lite mer!
Friköpt tomt!

Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Strandvägen 30, Såld i Tidö-Lindö, Västerås Planlösning från Strandvägen 30, Såld i Tidö-Lindö, Västerås Planlösning från Strandvägen 30, Såld i Tidö-Lindö, Västerås Planlösning från Strandvägen 30, Såld i Tidö-Lindö, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad