Till salu

Uppsala Näs, Uppsala

Strandgårdsvägen 2

7 900 000 kr
area icon Yta
  • 151 m2 boarea
  • 1 400 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Strandgårdsvägen 2

Fin tomt nära Ekoln - förhandsbesked Myresjöhus smart 151

Här ges nu möjlighet att köpa en fint belägen tomt och bygga ditt egna Myresjöhushus. 100 meter till allmän badplats.

Det finns ett förhandsbesked för byggnation av 1-plansvilla Myresjöhus Smart 151.

Det hus från Myresjöhus som passar bäst på tomten är Smart 151. Detta är beskrivningen av huset från deras hemsida:
"Storslagna ytor i ett plan. Optimalt använda ytor och vardagsrum som husets mittpunkt. Ett hus för de som vill ha sin stora familj samlat på samma plan. Den stora entrén möts av solljus från fönstren i vardagsrummet och till vänster tittar man mot allrummet och barnens avdelning. Köksuppställning i vinkel som kan kompletteras med en bardel mot vardagsrummet. Föräldrasovrummet ligger avskilt i andra delen av huset med egen klädkammare och wc/dusch. Ryggåstak över vardagsrum och kök är möjligt som tillval."

Fastigheten är belägen i populära Uppsala Näs / Bodarna, endast 12 km från Uppsala centrum. Lugnt område omgivet av vacker natur med närhet till vattnet vid Ekoln och vackra naturområden. Endast ca 10-15 minuters bilväg till Uppsala samt utmärkt cykelväg till city.

Fastigheten kan anslutas till gemensamt VA-nät som finns i området genom Näs-Bodarna GA:3.

Intresseanmälan

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad