Till salu

Nolsterby strand, Östhammar

Strandbrinken 7

6 800 000 kr
area icon Yta
  • 108 m2 boarea
  • 5 m2 biarea
  • 2 196 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1977/1985
Strandbrinken 7

Unik havsnära oas utanför Öregrund/Östhammar

Unik havsnära oas utanför Öregrund/Östhammar - Ditt drömhem vid vattenkanten!

Välkommen till paradiset vid havet, där rofylldhet och magnifik utsikt möter dig varje dag! Denna extraordinära fastighet, belägen i ett fridfullt och ostört område, är en sällsynt pärla som nu är till salu för den som söker det perfekta hemmet vid vattnet. Här erbjuds du inte bara ett hem, utan en hel livsstil. Huvudbostaden är designad för att maximera den fantastiska havsutsikten och är omsorgsfullt planerad för den stora familjen eller för dig som ofta har gäster.

Tre charmiga gästhus kompletterar denna fastighet och erbjuder flexibilitet för dina behov. Ett av gästhusen är utrustat med eget kök och badrum, perfekt för vänner och familj som önskar sin egen oberoende sfär. Alla gästhus är utrustade med egna toaletter och ger dina gäster en privat och bekväm vistelse.

Denna pärla är inte bara vacker utan även praktisk. Fiberanslutning säkerställer att du är uppkopplad i alla lägen, och fastigheten är vinterbonad för att du ska kunna njuta av den fantastiska omgivningen året runt. Här kan du skapa minnen i varje årstid och låta naturens skiftningar bli en del av din vardag.

Missa inte chansen att äga detta unika hem vid havet! Brygga och strand delas med granne. Dessutom finns en gemensam hamn och badplats i området.

Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck denna magiska plats som du kan kalla hem. Välkommen till ditt egna paradis vid vattnet!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Ventilation

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

TV och bredband

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad