Såld

Huddinge

Storvretsvägen 42, 3tr

Slutpris: 1 600 000 kr

Storvretsvägen 42, 3tr

Lägenhet med praktisk planlösning och tre sovrum i naturnära Skogås

**ACCEPTERAT PRIS - 1 595 000KR**
*Nyttjas i dagsläget som fyra rum och kök*

Nu ges ett utmärkt tillfälle att förvärva denna bostad om 61,5 kvm fördelade på ett vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning, tre ljusa sovrum, en rymlig balkong samt ett fräscht badrum. Detta är ett praktiskt boende vars smarta planlösning och ett fina naturligt ljusinsläpp tillsammans skapar en rymlig känsla. Här bor du ett i grönskande område nära natur i en stilren lägenhet som erbjuder goda sällskapsytor.

En trevlig hall välkomnar in till bostaden där goda möjligheter för förvaring erbjuds i en inbyggd garderob. Hallen leder in till vardagsrummet, matplatsen och köket som ligger i en öppen planlösning. Med ljusa ytskikt och ett vackert parkettgolv ges ett stilrent intryck. Här ligger bostadens knytpunkt, en perfekt social yta där du kan laga mat, äta goda måltider vid matplatsen eller umgås med familj och vänner i vardagsrummet. Köket är modernt och erbjuder goda arbetsytor på en ljus arbetsbänk. Här finns även ett fönster som släpper in ett fint naturligt ljus och lyser upp rummet. Bostaden disponerar tre rogivande sovrum. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng som har ett vackert parkettgolv i holländskt mönster. De två andra sovrummen är mysiga och rymmer vardera en säng samt annan önskad möblering. I ett av sovrummen nås balkongen direkt som bjuder på en utsikt över den trevliga omgivningen. Vidare finns ett badrum som nås från hallen. Badrummet är fräscht, helkaklat och fullt utrustat med alla bekvämligheter.

Brf Skogås 1 är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen har en stabil ekonomi och genomförda investeringar såsom bergvärme och solceller samt laddstolpar för elbilar. De har i en separat byggnad en affärslokal som upplåtes med hyresrätt. Föreningens gemensamma utrymmen består av en gemensam lokal och en övernattningslägenhet som kan hyras mot en mindre avgift. Det finns även cykelrum vid varje port samt två tvättstugor att tillgå. Föreningen disponerar även 26 garage samt ett antal parkeringsplatser.

Storvretsvägen 42 ligger i ett barnvänligt område med närhet till natur, badplatser och service. I närområdet finns badplatser och vandringstråk bland sjöarna Drevviken och Magelungen. Det finns även fina motionsslingor och Trångsundaskogens naturreservat ligger på ett bekvämt avstånd bort. För service ligger Skogås Centrum en kort promenad bort. Här finns det massa butiker, bibliotek, mataffär, restauranger, apotek och pendeltågstation. Utöver finns även Farsta Strand som erbjuder stor shoppinggalleria och tunnelbana samt Länna Köpcentrum med flertalet butiker. Dessa nås lätt med buss som ligger i närheten. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med busshållplats nära bostaden samt med pendeltåget från Skogås Centrum tar det ca 20 min till Stockholm City.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storvretsvägen 42, 3tr, Såld i , Huddinge
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad