Såld

Valsätra, Uppsala

Storskiftesvägen 22

Slutpris: 6 150 000 kr

Storskiftesvägen 22

Modernt parhus med genomgående smakfulla materialval och hög standard i lugnt och barnvänligt område

Välkommen att flytta in i ett välplanerat hem i Malma Äng! Här möts du av Bullerbykänsla på en trivsam gata med många barnfamiljer och trevlig grannsamvaro. I kvarteret finns lekplats för barnen intill vackra omgivningar där både stora och små kan utforska och upptäcka naturen tillsammans.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall, trivsamt kök med modern karaktär och ett rymligt vardagsrum med utgång till altan belägen mot tomt med gräsmatta som omgärdas av staket och avenbokshäck. På övervåningen finns fyra bra sovrum och delvis möblerbar hall med fint ljusinsläpp från gavelfönster. Badrum finns på båda planen, ena med dusch och det andra med badkar. Groventré till tvättstuga i markplan. Förvaringsmöjligheter finns i två klädkammare samt inbyggda garderober i sovrummen, även vidbyggt förråd bakom carport.

Med ett boende i Valsätra och Malma äng invid Malma gård har du cykelavstånd till stadskärnan och goda busskommunikationer. Mataffärer, bageri och flertalet restauranger finns på promenadavstånd. För dig som vill njuta av naturen finns det motionsspår och promenadstråk i Hågadalen och stadsskogen som bägge ligger inom ett bekvämt gångavstånd! Vill du cykla mountainbike eller ta en löptur kan du hoppa på natursköna gula stigen bara nedanför gatan, eller varför inte ta sig över ängarna till Ultuna för ett pass på Friskis och Svettis? Området är barnvänligt och inte långt från huset finns både hockey- och fotbollsplan, padel- och tennisbanor, baskethall, flera inbjudande lekparker samt flertalet förskolor och skolor.

Varmt välkommen på visning i ett modernt och lättskött hem med härliga altaner på båda sidor av huset och sol från tidig morgon till kväll. Lekstuga som inbjuder till lek utomhus i trygg hemmamiljö medan du njuter av en kopp kaffe i solen. Carport med laddare för elbil och eluttag med timer (för motorvärmare tex) samt uppfart med plats för ytterligare två bilar. Välkommen hit, välkommen hem.

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad