Såld

Centrum, Uppsala

Storgatan 20

Slutpris: 3 290 000 kr

Storgatan 20

Renoverad 3:a mitt i Höganäs med närhet till det mesta. Stabil förening med hiss ifrån markplan!

Välkommen till denna strålande trea mitt i Höganäs hjärta! En smakfullt renoverad pärla på 84,4 kvm som erbjuder bekvämlighet och stil. Nya golv, väggar och tak ger ett ljust och inbjudande uttryck. Köket bjuder in till kulinariska äventyr med stor matplats intill fönstret, medan det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både vänner och familj. Koppla av och njut av solen på den härliga balkongen i sydväst. Två generösa sovrum ger komfort och utrymme för alla. Modernt badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Klädkammare, garderober och tillhörande förråd garanterar ordning och reda.

Brf Fröj är en trivsam förening med bra ekonomi (belåning på 2037kr/kvm), hiss ifrån markplan, övernattningsrum, samlingslokal och bastu. Den vackra innergården är en lugn oas med sittplatser, grillplats och lekplats. Med närhet till butiker, restauranger, apotek och parker blir vardagen enklare. Centralstationen och busshållplatser är ett stenkast bort. Detta är inte bara en lägenhet – det är ett nytt hem och en livsstil. Perfekt för den som söker bekvämlighet, trivsel och centralt boende. Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska grannskap!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Storgatan 20, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad