Såld

Östermalm, Västerås

Stora gatan 1D

Slutpris: 1 750 000 kr

Stora gatan 1D

Unik lägenhet med högt i tak och öppen planlösning!

Varmt välkommen till Stora gatan 1D och denna välplanerade bostad med industriell stil, högt i tak och öppen planlösning!

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning med köksö, ett rymligt sovrum med garderober, en separat och rymlig klädkammare, ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och sist men inte minst en trevlig balkong i soligt läge. Spröjsade fönster som ger härligt ljusinsläpp och en känsla av öppenhet och rymd. De synliga takbjälkarna och den generösa takhöjden på ca tre meter ger lägenheten en känsla av historisk charm och elegans.

Cantralt läge med promenadavstånd till Västerås City, tågstation och parkeringshus. I parkeringshuset finns möjlighet att få en plats för 500kr/mån.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad