Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Stobaeusvägen 32

Slutpris: 13 200 000 kr

Stobaeusvägen 32

Med ljus och rymd!

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och rymligt tillbyggda Ängbyvilla om totalt ca 202 kvm i ypperligt skick! Huset ligger på en lugn och barnvänlig gata med närhet till allt en familj kan önska. Här bor du med bara några minuters promenad till både populära Björklunds Hage, förskolor, Norra Ängby Skola, Ängby IP, naturreservatet Kyrksjölöten, Ängby Torg och kommunikationer.

Huset har under åren varsamt renoverats både in- och utvändigt på ett mycket smakfullt sätt. Planlösningen är toppen med tre fina sovrum med full takhöjd på övre plan samt helkaklat badrum och utgång till solig altan från två av sovrummen. Från hallen når du även upp till husets praktiska förvaringsvind. Möjlighet finns även bygga ut på denna våning då entréplanet under redan är tillbyggt. Huset har också ovanligt bra förvaringsutrymmen!

Det härligt ljusa och rymliga entréplanet med bla vacker fiskbensmönstrad ekparkett, stort vardagsrum, öppen spis med insats, flertalet fönster i alla väderstreck och utgång till två uteplatser bjuder på härliga sällskapsytor. Här finns även ett stort, exklusivt och fullutrustat kök på över 30 kvm som renoverades 2022. Från köket når du även ut till en rymlig balkong med tak. Dessutom finns det en rymlig garderob med skjutdörrar i hallen samt ett fint WC-rum med fönster.

Den trivsamt inredda källarvåningen med egen entré i marknivå/soutteräng ger dig en rymlig hall, bra förrådsutrymmen, arbetsrum/gästrum, helkaklat badrum, tvättstuga och ett tilltaget allrum/sovrum med ingång till en rymlig walk in closet!. Bergvärme är installerad och pannan byttes 2023!

På den gröna och insynsskyddade tomten finner ni stora altaner i alla väderstreck för morgon-, dags- och kvällssol samt en praktiskt förrådsbod. Det finns även flera vackra träd och buskar som fläder, bigarrå och syren samt gräsmatta med utrymme för lek och umgänge.
Välkommen till ett hem att njuta av!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stobaeusvägen 32, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Stobaeusvägen 32, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Stobaeusvägen 32, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad