Såld

Mensättra, Nacka

Stiltjevägen 11

Slutpris: 7 995 000 kr

Stiltjevägen 11

Mysigt hus med pool i familjevänligt område!

Här får du generösa ytor och möjligheter för en större familj att trivas och växa. Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet.

- Utomhus pool
- Växthus
- Mysigt uterum med anslutning till poolen
- Braskamin
- Uthyrningsdel
- Närhet till förskolor, naturområden och köpcenter
- Busshållplats ligger endast 2 min från huset

Här bor familjen i en rymlig 1 ½-plansvilla med optimal planlösning med sex sovrum och två badrum samt gäst WC. Utemiljön är magisk! I perfekt söderläge njuter ni av pool och trädgård med ett fint uterum. Generösa sociala ytor bjuder in till umgänge och stora fönsterpartier mot den härliga trädgården släpper in massor av ljus. Takfönster i köket ger karaktär och ytterligare ljusinsläpp. Braskaminen är väl placerad i vardagsrummet.

Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till det trevliga uterummet in till poolen. Övrigt finns det 3 rymliga sovrum, ett trevligt kök samt gästtoalett. Husets nedre plan är vidare fördelat på en separat barn/ungdomsavdelning (uthyrningsdel) med tre sovrum och TV-rum, två badrum, pannrum samt förråd.
Det finns dessutom garage och biluppställningsplats för minst tre bilar.

Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt.

Med en fantastisk placering på en trevlig tomt erbjuder denna bostad närhet till förskolor, naturområden och goda kommunikationer. Dessutom är det inte långt till ett köpcentrum för bekväm shopping.

Följ bostadens frukter och skörd på instagram @stiltjegarden

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stiltjevägen 11, Såld i Mensättra, Nacka Planlösning från Stiltjevägen 11, Såld i Mensättra, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad